Kom igång med Flexlock

Välkommen som användare av Flexlock.

I samband med installationen ska du ha fått två olika administrationskort som är specifikt knutna till ditt system och dina lås; ett grönt Programmeringskort och ett gult Servicekort. Dessa ska förvaras på en säker plats och inte spridas i organisationen då de ger obehöriga tillträde till ditt Flexlock-system samt möjlighet att öppna alla lås.

Dina Flexlock-lås är antingen programmerade som PRIVAT (tilldelad) eller PUBLIK användning  med eller utan timer 12h alternativt 2h.

PROGRAMMERINGSKORT
Lägger till/tar bort användare eller förändrar låstets funktion.

SERVICEKORT
Er huvudnyckel som kan öppna alla lås som är i låst läge.

SKRUVMEJSEL
För kommande batteribyten.

Privat förvaring (Tilldelad)

Tilldelad förvaring för en eller flera användare. Default, Mode 1.

• Kräver att man manuellt lägger in sina medarbetare på låset
  • Det är bara den/de användare som är tillagda som har tillgång till låset.
  • 1-200 användare på ett lås.

Lägga till användare

1. Placera programmeringskortet mot låset.

2. Det börjar pipa. Ta genast bort programmeringskortet. Jämna toner hörs i 7 sekunder.

3. Presentera det användarkort du vill lägga till inom dessa 7 sekunder. Användaren är nu tillagd. En bekräftelse hörs.

Ta bort användare

1. Placera programmeringskortet mot låset.

2. Det börjar pipa. Ta genast bort programmeringskortet. Jämna toner hörs i 7 sekunder.

3. Presentera det användarkort du vill lägga till inom dessa 7 sekunder. Användaren är nu borttagen. En bekräftelse hörs.

Publik förvaring (Allmän)

Allmän förvaring med eller utan timer. (Mode 3 -  Any user, Mode 4 - 12h, Mode 5 - 2h)

• Inga användare behöver läggas till.
  • Låset är i öppet läge. Den användare som först presenterar sitt kort för låset ”äger skåpet” tills dess att han/hon öppnar det igen.

Batterier

Dina lås från Flexlock är batteridrivna. Normal livslängd är upp till 3 år. När batteriet börjar bli dåligt kommer låset att varna med pip varje gång man låser. När batteriet är helt slut (ca 1-2 mån efter första varningssignalen), kommer låset att automatiskt öppna sig och sluta fungera. Ett batteribyte måste då göras. Vi rekommenderar då att använda våra egna Flexlock-batterier som är speciellt framtagna för att dina lås ska fungera optimalt.

Flexlock det flexibla låset

Följande funktioner finns som konfigurationsmöjlighet på dina lås.

PUBLIKA FÖRVARNINGAR

No time limit
12 h
2 h
1 - 166 h

PRIVATA FÖRVARNINGAR