Flexlock är ett unikt trådlöst låssystem för den smarta arbetsplatsen

Flexlock är ett smidigt och säkert låssystem, enkelt att använda och enkelt att integrera i arbetsplatsens olika förvaringar. Låset kan monteras i nya och befintliga möbler. Låset öppnas med låskort, tagg eller mobil och låsets funktion kan ställas in efter era unika behov, oavsett om det gäller permanent eller tillfällig förvaring.

 

Så funkar det

Flexlock Connect

Nyheter 2020

Nu lanserar vi Flexlock Connect som är vår nya familj med olika produkter som möjliggör kommunikation med Flexlock. Smarta lösningar som förenklar central styrning, hantering och administration av dina lås. Låsen kräver ingen elförsörjning. Både Invisible och Visible har dessutom fått ny mjukvara. Ett flertal nyheter i hanteringen mellan huvudkort och lås har införts. Den nya mjukvaran innebär ett antal nya funktioner, förbättringar och möjligheter.

Läs mer om de viktigaste nyheterna här (pdf)

Flexlock finns i två varianter: Flexlock Visible och Flexlock Invisible. Vilken behörighet varje användares nyckelkort ska ha ställs in för varje unik användare. Inställningarna är enkla att ändra när behov uppstår.

Produkter

Besök vår supportsida för instruktioner, monteringsmallar, instruktionsfilmer, frågor och svar med mera.

Support

 

Easy access

Enkelt

Allt från installation och instruktioner till användning och programmering ska genomsyras av enkelhet. Låset kan enkelt programmeras om för att lägga till eller ta bort användare – eller för att ge det en annan typ av låsfunktion. Flexlock är en batteridriven stand alone-produkt som inte kräver någon extern strömförsörjning.

Säkert

Med beprövad och utbredd RFID-teknik och smarta hanteringskort är Flexlock en säker lösning för arbetsplatsen. Varje användarkort har unika ID-nummer, ingen integration med datanätverk behövs.

Smart

Flexlock är som standard programmerad som en permanent förvaring kopplad till en eller flera användare. Andra programmerbara funktioner, som t.ex temporär tidsangiven förvaring, kan köpas till. Flexlock kan anpassas enligt dina behov och blir ett givet inslag på den smarta arbetsplatsen.

Hållbart

Flexlock och dess inbyggda programvara är utvecklad i Sverige, tillverkas här och använder beprövad teknik. Programvaran är specialutvecklad och anpassad för möbelinredning och förvaringar. Låsen kan uppgraderas så att du har tillgång till den senaste programvaran och de senaste funktionerna. Låset är underhållsfritt, driftsäkert och har lång livslängd.

Play video