Så funkar Flexlock

Flexlock är ett smidigt och säkert låssystem, enkelt att använda och enkelt att integrera i arbetsplatsens olika förvaringar. Låset kan monteras i nya och befintliga möbler. Låset styrs med låskort tagg eller din mobil och låsets funktion kan ställas in efter era unika behov, oavsett om det gäller permanent eller tillfällig förvaring.

Flexlock kan implementeras med arbetsplatsens befintliga kort eller taggar utan att påverka befintliga system. Samma kort kan därmed användas för access till såväl arbetsplats som till olika förvaringsmöbler. Låsen är batteridrivna, underhållsfria, driftsäkra och har lång livslängd. Flexlock är en enkel, smart, säker och hållbar låslösning.

RFID

Radio-frequency identification är en teknik för att läsa information på avstånd. Flexlock är ett kompatibelt system som fungerar med de vanligaste RFID-teknikerna. Det kan använda sig av befintliga kort och taggar och Flexlock läser endast av allmän information och integrerar inte med nätverket.

Lås

Flexlock är ett trådlöst och säkert låssystem som smidigt kan monteras i nya och befintliga förvaringsmöbler. Låset finns i två varianter, Flexlock Visible och Flexlock Invisible. Låsen uppgraderar skåp och lådor i bland annat kontor och omklädningsrum.

Flexlock Invisible

Det osynliga låset monteras på insidan av möbeln, det syns inte på utsidan, vilket ger möbeln ett rent och snyggt uttryck. Det är enkelt att montera, använda och programmera om efter behov. Till Flexlock Invisible finns fyra låsbleck med olika funktioner att välja mellan, med utstötare för enkel öppning av förvaringen eller anpassat för skjutdörrar och utdragslådor.

Till produkterna

Flexlock Visible

Robust vredlås. Flexlock Visible används framför allt för förvarings- och omklädningsrum där det finns särskilda krav på låsets utformning. Låset är enkelt att använda och programmera om efter behov. Passar de flesta installationer där det idag sitter cylinderlås med en diameter av 22 alternativt 19 mm. Låskam finns i flera olika längder och utförande för att passa olika förvaringar.

Till produkterna

Låsbleck

Alla Flexlocks låsbleck sitter på möbelns insida. Tillsammans med Flexlock Invisible innebär det att alla möbler blir låsbara och samtidigt behåller sitt utseende. Vi har låsbleck för alla typer av förvaring och för olika dimensioner på skåpsväggar, luckor, lådor och skjutdörrar.

Funktionskort

Det är lätt att programmera och administrera Flexlock. All programmering görs med funktionskort vid låsenheten. Tydliga färger för respektive funktion gör det lätt att göra rätt.

Tillbehör

Extra kort, mindre taggar eller låsfästen för material som det inte går att skruva i. Det och en hel del annat finns bland våra tillbehör.

Guide

I vår guide kan du läsa en kort sammanfattning om Flexlocks olika användningsområden. Jämför typen av förvaring med Flexlocks fem olika programmeringslägen.

Till guide

Checklista

Checklistan är till för dig som vill installera Flexlock i befintlig förvaring. Hur tjock måste skåpsväggen vara och fungerar det med lås i ett plåtskåp?

Till checklista

Vill du ha mer information om Flexlock?

Kontakta oss för mer information om Flexlock eller boka en kostnadsfri rådgivning med oss!